Opening Munki Academy

Hij is dan eindelijk geopend! In deze speciaal voor freerunning ingerichte ruimte leer jij je fysieke en mentale grenzen veilig te verleggen. Tot snel!

Read more
Munki Anniversary

Het is alweer 6 jaar geleden dat we de de naam Munki’s zijn gaan dragen en dat vieren wij graag met jullie op de beste manier die we kunnen bedenken uiteraard. Daarom nodigen wij jullie uit voor onze Anniversary jam op 3 februari. We zullen verzamelen op de main spot bij de Beijneshal. Deze bevind […]

Read more
Beginnerscursus

Lijkt het jou leuk om mee te doen in onze lessen? Kom dan langs bij één van onze beginnerscursussen. Hierin leren wij jullie de meest essentiële technieken van het freerunnen en is het daarna voor jou mogelijk om met een goede basis verder te gaan in één van onze lessen. Voor meer informatie kan je […]

Read more
Start Lessen

De zomervakantie is alweer bijna over, maar dat betekent natuurlijk ook dat de lessen weer gaan beginnen! Vanaf 3 september hopen we jullie allemaal weer te zien voor een nieuw seizoen vol met nieuwe avonturen en sprongen.

Read more
Parkour4Kenya

Kort geleden hebben wij en onze leerlingen meegedaan aan het parkour4kenya project. Een geweldig initiatief voor de sloppenwijken van Nairobi. Samen met onze leerlingen hebben wij een sponsor obstakelbaanloop georganiseerd en hebben we een geweldig bedrag opgehaald voor het goede doel! Zie parkour4kenya op Facebook voor meer info en wat we allemaal bereikt hebben!

Read more
Bel nu