Na jarenlange ervaring in parkour & freerunning willen wij graag onze kennis doorgeven aan nieuwe beoefenaars van de sport. In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen.

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een cursus waarbij wij jou de meest essentiële technieken van het freerunnen gaan aanleren en zo kan je met een goede basis doorstromen naar één van de vaste lessen. De cursus zal elke 2e en 4e zaterdag van de maand gegeven worden.

Om je aan te melden of andere vragen kunt u mailen naar info@munkimotion.nl

Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Print dan het inschrijfformulier en neem hem mee naar je les! Inschrijfformulier MUNKIMOTION

Het is ook mogelijk om 2 lessen per week te volgen, de contributie voor het tweede uur zal dan 1/3 minder zijn.
Indien er wordt ingeschreven in de loop van het jaar, zal de contributie naar rato berekend worden. In onderstaande tabel ziet u de kosten die per maand van inschrijving gelden.

Instromingtabel
Maand van inschrijven Contributie
September € 299,-
Oktober € 270,-
November € 240,-
December € 210,-
Januari € 180,-
Februari € 150,-
Maart € 120,-
April € 90,-
Mei € 60,-
Juni € 30,-
Bij het volgen van 1 les per week
Bel nu