Na jarenlange ervaring in parkour & freerunning willen wij graag onze kennis doorgeven aan nieuwe beoefenaars van de sport. Daarom bieden wij vaste lessen aan in de omgeving van Haarlem en Velsen. De lessen zullen plaatsvinden in een gymzaal met de benodigde attributen om altijd een veilige en gevarieerde les te kunnen geven. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen.
De freerunles worden elke week gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties, in Velserbroek, Haarlem en Driehuis/IJmuiden.

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een cursus waarbij wij jou de meest essentiële technieken van het freerunnen gaan aanleren en zo kan je met een goede basis doorstromen naar één van de vaste lessen. De bijdrage van de cursus zal 25 euro zijn en zal 2 uur duren in de zaal bij Doelenplein 1 in Haarlem. Je kan een email sturen naar info@munkimotion.nl om je aan te melden.

 
Voor meer info of vragen kan u mailen naar info@munkimotion.nl of bellen met 0620330589.
Inschrijfformulier MUNKIMOTION

Het is ook mogelijk om 2 lessen per week te volgen, de contributie voor het tweede uur zal dan 1/3 minder zijn.
Instromen is ook mogelijk. De contributie zal dan naar rato berekend worden als er in de loop van het jaar wordt ingeschreven. Hieronder staat een tabel met de kosten die dan per maand gelden.

Instromingtabel
Maand van inschrijven Contributie
September € 299,-
Oktober € 270,-
November € 240,-
December € 210,-
Januari € 180,-
Februari € 150,-
Maart € 120,-
April € 90,-
Mei € 60,-
Juni € 30,-
Bij het volgen van 1 les per week
Bel nu